Tuotteet
BIODROGA
 on saksalainen ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Sarjasta löytyy tehokkaita erikoishoitoja vain hoitolakäyttöön sekä laadukkaat tuotteet kotikäyttöön. Sarjasta löytyy vaihtoehdot myös hyvin herkälle ja allergiselle iholle.
Tuotteet on testattu valvotuissa olosuhteissa ilman eläinkokeita.

 

Payot RitaS kauneushoitola
Ranskalainen 
Payot on vuodesta 1913 tähän päivään saakka yhdistänyt innovatiivisen tuotekehittelyn Tohtori Nadia Payot:n jättämään perintöön. Luonto innoittajana: yrtit, kasvit ja mineraalit toimivat tukipilareina Tohtori Payot:n laboratorioiden tutkimuksissa ja aktiivina ainesosina tuotteissa. Payot on täydellinen kauneudenhoitosarja, josta löytyy oikein kohdistettu hoitomuoto kaikille ihon erikoistarpeille.

 


BTB13TM
on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta. BTB13-tuotesarja on ammattimainen ja täysin kotimainen sarja, minkä tuottaa Naviter Cosmetics Helsingissä.

 

RevitaLash
on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin - silmäripsien hoitotuote. Tuotesarja sisältää mm. ripsienkasvatusseerumin, kulmakarvojen kasvatusseerumin sekä värillisen kulmakarvageelin.

 Peclavus –jalkahoitotuotteet
ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

 

IDUN Minerals korkeapigmenttiset huulikiillot on kehitetty niin puhtaiksi kuin mahdollista, ilman tarpeettomia lisäaineita kuten säilöntäaineita ja hajusteita. Ne sisältävät pehmentävää ja ravitsevaa pohjoismaista lakkaöljyä, joka tekee huulikiillosta miellyttävän tuntuisen ja kestävän.

BIL eli Beauty IS Life huulten, silmien ja kulmakarvojen rajauskynät. Rajaa ja sävytä!

 

* CND Shellac -kestogeelilakkaus
* Brisa Lite -kynsien vahvennus
* CND Vinylux -kestolakat kotikäyttöön
*
CND kynsien ja käsien hoitotuotteet.

 

YUMITM Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, jolla omat luonnolliset ripsesi saadaan näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman irto-osia. Ripset taivutetaan ylöspäin, mikä antaa ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä. Ripsesi näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta.