Jotta hoitosi sujuisi halutulla tavalla

Varmistathan, että    

…varaat kaikki haluamasi hoidot hyvissä ajoin ennen saapumista. Yritän huomioida myös viime hetken toiveesi, mutta aina se ei valitettavasti onnistu. Kaikki etukäteen sovitut hoidot järjestyvät varmimmin! 

saavut paikalle aina ajoissa, mutta mahdollisimman täsmällisesti. Myöhästyminen lyhentää hoidon kestoa. Hoitolassa on vain yksi asiakaspaikka, ja haluan, että jokainen asiakas saa täyden rauhan omassa hoidossaan, joten ethän saavu merkittävässä etuajassa. 

…poistat piilolinssit, korut ja kellon ennen hoidon alkamista. 

…matkapuhelimesi on suljettu (tai äänetön) hoidon ajan, jotta voit nauttia hoidosta häiriöttä. 

…esteen sattuessa, peruutat varaamasi ajan viimeistään vuorokautta (24h) ennen puhelimitse. Mikäli varattua palvelua ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, laskutetaan koko käyttämätön palvelun arvo.

Ensimmäinen kerta 

Kun tulet ensimmäistä kertaa RitaS kauneushoitolaan, tule n. 5 minuuttia aiemmin. Täytetään asiakaskortti ja tutustutaan ennen hoidon alkamista!

Tässä yhteydessä on hyvä kertoa mm. mahdollisista sairauksista, lääkityksistä, raskaudesta ym., jotta osaan valita oikeat hoitotuotteet ja –tavat. 
 

Kysy, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia tai olet epävarma jostakin. Haluan antaa Sinulle rentouttavan ja hyvän hoitolakokemuksen, ja se onnistuu parhaiten selvittämällä mahdolliset hämmentävät asiat.  

Ja jatkossa... 

Riittää, että tulet täsmällisesti varaamaasi aikaan. 

Toivon, että…

Kerrot minulle, jos jokin asia ei miellytä – korjataan tilanne parhain päin.
Kun olet tyytyväinen hoitoihini, kerro mieluusti kaikille muillekin!

Tervetuloa hoitaviin käsiini! 

 

Riidanratkaisuelimet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

 

Maksutavat: käteinen ja maksukortit.