RevitaLash & Brow


 
   

RevitaLash® Volumizing Mascara (30€) - volyymimascara
on pidentävä, paakkuuntumaton, vesiliukoinen mascara, ripsiä erottelevalla harjalla. RevitaLash® Volumizing Mascara valmistettiin ripsituotteen ”pikkuserkuksi” entistä kauniimman ja vangitsevamman katseen saavuttamiseksi.

Täydellinen yhdistelmä yhdessä RevitaLash® Volumizing Primerin kanssa!

 RevitaLash mascara

RevitaLash® Volumizing Primer (27€)
ripsivärin pohjustustuote, joka pidentää ja tuuhentaa ripsien ulkonäköä.

Silkinpehmeä, mattapinnan luova ripsivärin pohjustustuote, joka sisältää hoitavia peptidejä. Volumizing Primer pohjustaa ripsien pinnan, minkä ansiosta maskara levittyy ripsille siististi ja kauniisti. Volumizing Primer pidentää ja tuuhentaa ripsien lookia entisestään ja saa maskaran tarttumaan ripsiin paremmin, estäen näin ripsivärin valumista. 

Täydellinen yhdistelmä yhdessä RevitaLash® Volumizing Mascaran kanssa!

 RevitaLash Volumizing Primer
RevitaBrow® kulmakarvaseerumi (130€)
Aloita kulmakarvojen kasvatus sivelemällä iltaisin kulmakarvaseerumia muutaman viikon ajan, ja saat upeat näyttävät kulmakarvat!
 RevitaBrow kulmakarvaseerumi

HI-DEF Tinted Brow Gel (40€)
kulmat kauniisti sävyttävä mineraalipohjainen kulmakarvageeli.

Vallattomimmatkin kulmat varmasti kesyttävä kulmakarvageeli antaa kulmakarvoille uutta ilmettä ja katseelle kauniin kehyksen.

Tuotteen ainutlaatuisen koostumuksen avulla ohuet ja harvatkin kulmakarvat saavat taas kauniin luonnollisen muodon. Peptidejä sisältävä kulmakarvageeli vahvistaa, hoitaa ja ravitsee kulmakarvoja.

Tuote on vedenkestävä ja kestää kauniina ja tahraamattomana koko päivän.

 RevitaLash Hi-Def Tinted Brow Gel kulmakarvageeli

FineLine Primer by RevitaLash® (69€)
pohjustusvoide häivyttää pienet juonteet sekunneissa. Antaa silmämeikille virheettömän pohjan.


FineLine Primer by RevitaLash® alusvoide on suunniteltu antamaan ihollesi silkkisen pehmeän rakenteen ja se saa hienot juonteet näyttämään madaltuneilta ja huomaamattomilta, saaden samalla ihosi tuntumaan pehmeämmältä ja kimmoisammalta.

 RevitaLash Fineline Primer pohjustusvoide
   
Tuotteet ovat mukana Roosanauha-kampanjassa, ja osa myyntituotosta menee rintasyöpätutkimuksen ja koulutuksen tukemiseen. Roosa-nauha