Tietoa minusta


RitaS kauneushoitola Rita Sohlman

Tervetuloa RitaS kauneushoitolaan!

Olen Rita Sohlman, SKY erikoiskosmetologi ja yrittäjä. Hoitolani on perustettu tammikuussa 2012 Riihikallioon, Tuusulaan. Elokuussa 2016 hoitola muutti uusiin, isompiin tiloihin Riihikallion Palvelukeskuksen viereen. 

Koulutustaustaa
Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2011 ja samassa yhteydessä suoritin myös kansainvälisen Cidesco-perustutkinnon ja Cidesco-SPA -kylpylätutkinnon. Vuonna 2016 valmistuin erikoiskosmetologiksi suorittamalla Kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon. Vuonna 2014 suoritin myös Tuote- ja palvelukehittäjän erikoisammattitutkinnon. Aiempia tutkintojani ovat mm. markkinointimerkonomin ja tiedottajan tutkinnot.

Työelämän kokemusta
Aiemmassa työelämässä olen toiminut monissa eri työtehtävissä eri yrityksissä. Viimeisin ja pisin työsuhteeni oli pankkialalla tietotekniikan, mainonnan ja markkinoinnin, viestinnän sekä myynnin tuen että kouluttamisen parissa.
Netti ja nettipalvelut ovat olleet osa elämääni jo yli pari vuosikymmentä.

Aikuisena uuteen ammattiin
Kun aika oli kypsä, halusin vaihtaa alaa ja kokeilla jotain ihan uutta. Löysin tämän ihanan asiakaslähtöisen ammatin. "Projektit" ovat konkreettisia ja lyhyitä, joskus vain 15 minuutin mittaisia, ja tulokset näkyvät useimmiten heti. Ja mikä parasta, hoidon jälkeen hoitolastani poistuu tyytyväinen ja levännyt asiakas. Monille käynti kosmetologin luona onkin se ainoa rentouttava hetki omaa aikaa kiireen keskellä. Kun mieli rauhoittuu, niiin rypytkin siliävät :)

Voin sanoa, että kun aikuisena kouluttautuu täysin uudelle alalle, on kaikesta aiemmin opitusta - koulutuksista, tutkinnoista ja työtehtävistä - paljon hyötyä ja apua. Kaikki aiempi elämä ja kokemus on johtanut siihen, mitä olen nyt. Siihen kuuluvat myös kaikki ne ihmiset, joihin vuosien varrella olen saanut tutustua! Rohkeasti astuin tuntemattomaan, enkä ole päivääkään katunut. Kiitos kaikille tsempistä ja tuesta edelleen!


Unelmat kantavat
Tänä päivänä saan toimia unelma-ammatissa - yrittäjänä - ja juuri Sinua varten! Lisäksi toimin mentorina ja työpaikkaohjaajana sekä käyn arvioimassa kosmetologiopiskelijoiden näyttösuorituksia kauneudenhoitoalan tutkintotilaisuuksissa.

Usein kysytään, minkä hoidon tekemisestä itse eniten tykkään. Se onkin hauska kysymys. Vastaus on oikeasti se, että tykkään eniten juuri siitä hoidosta, mistä asiakas saa sitä, mitä haluaa, tulee tyytyväiseksi ja haluaa tulla hoitoon uudelleen.

Monia haaveita ja unelmia on vielä takataskussa... ehkä nekin jonakin päivänä toteutuvat!

Sillä välin... 


Tervetuloa hoitaviin käsiini!

 

Rita Sohlman
SKY erikoiskosmetologi
Cidesco-ja Cidesco-SPA -kosmetologi

 

     Erikoiskosmetologi RitaS kauneushoitola Rita SohlmanSKY Suomen kosmetologiyhdistysCidescoCidesco Spa

* Erikoiskosmetologi - Kauneudenhoitoalan Erikoisammattitutkinto 2016
* Mentori- ja työpaikkaohjaajakoulutus 2015
* Näyttötutkintoarvioijakoulutus 2015
* SKY-kosmetologin perustutkinto 2011
* Cidesco-perustutkinto (kansainvälinen kosmetologitutkinto) 2011
* Cidesco SPA-tutkinto (kansainvälinen kylpylähoitotutkinto) 2011