Tietoa minusta

RitaS kauneushoitola Rita Sohlman

Tervetuloa RitaS kauneushoitolaan!

Olen Rita Sohlman, SKY Erikoiskosmetologi ja yrittäjä. Perustin hoitolani tammikuussa 2012 ja nyt tilavat ja rauhalliset toimitilat sijaitsevat Riihikallion Palvelukeskuksen vieressä.

Aiemmassa työelämässä olen toiminut monissa eri työtehtävissä eri yrityksissä. Viimeisin ja pisin työsuhteeni pankkialalla oli tietotekniikan, markkinoinnin, viestinnän sekä myynnin kouluttamisen parissa.

Kun aika oli kypsä, halusin vaihtaa alaa ja kokeilla jotain ihan uutta, jotain missä "projektit" ovat lyhyitä ja työn jälki näkyvää ja konkreettista. Löysin tämän ihanan asiakaslähtöisen ammatin, jossa parasta on se, kun hoidon jälkeen hoitolastani poistuu tyytyväinen asiakas. 

Voin sanoa, että kun aikuisena kouluttautuu täysin uudelle alalle, on kaikesta aiemmin opitusta - koulutuksista, tutkinnoista ja työtehtävistä - paljon hyötyä ja apua. Kaikki aiempi elämä ja kokemus on johtanut siihen, mitä olen nyt. Siihen kuuluvat myös kaikki ne ihmiset, joihin vuosien varrella olen saanut tutustua! Rohkeasti astuin tuntemattomaan, enkä ole päivääkään katunut. Kiitos kaikille tsempistä ja tuesta edelleen!


Unelmat kantavat

Usein kysytään, minkä hoidon tekemisestä itse eniten tykkään. Se onkin hauska kysymys. Vastaus on oikeasti se, että tykkään eniten juuri siitä hoidosta, mistä asiakas saa sitä, mitä haluaa, tulee tyytyväiseksi ja haluaa tulla hoitoon uudelleen.

Positiivisella ja iloisella asenteella jokainen työtehtävä ja jokainen asiakas on arvokas. Täällä minä olen juuri Sinua varten!

Monia haaveita ja unelmia on vielä takataskussa. Ehkä nekin jonakin päivänä toteutuvat!

Sillä välin... 


Tervetuloa hoitaviin käsiini!

 

Rita Sohlman
SKY Erikoiskosmetologi
Cidesco-ja Cidesco-SPA -kosmetologi

 

     Erikoiskosmetologi RitaS kauneushoitola Rita SohlmanSKY Suomen kosmetologiyhdistysCidescoCidesco Spa

* Erikoiskosmetologi - Kauneudenhoitoalan Erikoisammattitutkinto 2016
* Mentori- ja työpaikkaohjaajakoulutus 2015
* Näyttötutkintoarvioijakoulutus 2015
* SKY-kosmetologin perustutkinto 2011
* Cidesco-perustutkinto (kansainvälinen kosmetologitutkinto) 2011
* Cidesco SPA-tutkinto (kansainvälinen kylpylähoitotutkinto) 2011